Siivoamme kaikenlaisia tiloja: isoja ja pieniä toimistoja, myymälätiloja, ravintoloita, hotelleita, rakennuksia ja rakennustyömaita.
  • Hotellisiivoukset
  • Myymälä- ja ravintolasiivoukset
  • Toimistosiivoukset
  • Rakennussiivoukset ja loppusiivoukset
  • Porrassiivoukset
  • Kotisiivoukset
  • Erikois- ja suursiivoukset

Teemme tämän lisäksi erilaisia siivouksia myös kodeissa, niin pienempiä ylläpitosiivouksia ja ikkunanpesuja kuin suursiivouksia ja erikoissiivouksiakin.

Olemme kokeneita siivouksen ammattilaisia ja kattavat siivousvälineemme kulkevat sinne, missä niitä ikinä tarvitsetkaan. Ota yhteyttä ja voimme sopia tarkemmin sinun tilasi siivoamisesta.

Hotellisiivoukset

Kauniisti pedatut sängyt ja raikas puhtaan huoneen tuoksu ovat monelle hotellivieraalle tärkeitä tekijöitä hotelliin majoittuessaan. Koko asiakaskokemus on herkästi pilalla, jos huoneen puhtaustaso ei vastaa odotuksia. Haluathan jättää vieraillesi mahdollisimman mukavia muistoja yöpymisestä? Anna kerroshoitajiemme auttaa hotellisi siivoamisessa!

Lue lisää hotellisiivouksesta

Myymälä- ja ravintolasiivoukset

Myymälä- ja ravintolatilojen siisteys voi vaikuttaa jopa asiakkaan maksamiin hintoihin – hygieeninen tila saa itse palvelunkin tuntumaan entistä laadukkaammalta. Ostos- ja ruokailukokemus ovat elämyksiä, joita ei villakoirien pitäisi antaa häiritä. Niin kuin sanotaan – puhtaus on puoli ruokaa. Anna meidän siis pitää palvelutilasi puhtaana.

Lue lisää myymälä- ja ravintolasiivouksesta

Toimistosiivoukset

Monet ihmiset viettävät kolmasosan päivästään työpaikalla. Jo pelkästään työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden kannalta on tärkeää, että he saavat tehdä sen puhtaassa työympäristössä. Teemme monipuolisia toimistosiivouksia erilaisissa toimistotiloissa. Sovitaan yhdessä tarkemmin yrityksellesi sopivasta siivousvälistä.

Lue lisää toimistosiivouksesta

Rakennussiivoukset ja loppusiivoukset

Uudisrakentamisessa ja muissa korjauskohteissa on korkeat puhtausstandardit. Jo itse rakentamisvaiheen aikana esimerkiksi pölyn leviämistä tulee hallita, jotta sisäilmaan ei kulkeudu epäpuhtauksia. Toteutamme myös loppusiivoukset, kun rakennusvaihe on valmis ja tilat luovutetaan asiakkaalle.

Lue lisää rakennusssiivouksista

Porrassiivoukset

Puhdas, hygieeninen ja esteettinen ja viihtyisä koti ovat monelle ensisijaisen tärkeitä asioita. Näihin kuuluu myös kotiin vievät porraskäytävät. Tekemämme porrassiivous mahdollistaa, että matka kotiin vastaa korkeaa turvallisuus- ja puhtaustasoa taloyhtiön kaikille asukkaille.

Lue lisää porrassiivouksesta

Kotisiivoukset

Siivoamme yritysten lisäksi myös koteja. Teemme sekä jatkuvaa sopimussiivousta että kertasiivouksia ja ikkunanpesua. Entäs jos välillä lepäisit itse laakereilla ja antaisit muiden hoitaa kotisi siivoamisen?

Lue lisää kotisiivouksesta

Erikois- ja suursiivoukset

Toimintaamme kuuluu kaikki ”likaiset työt”. Erikois- ja suursiivoamisessa tarvitaan normaalia järeämpää siivousosaamista ja sitähän meiltä löytyy. Teemme niin homesiivousta, desifiointisiivousta, otsonointia kuin kalmasiivoustakin. Kerro vaativat siivoustarpeesi ja me toteutamme ne – taatulla ammattitaidolla.

Lue lisää erikois- ja suursiivouksesta